Heti foglalkozások 72.

Tematikus foglalkozás – “A” komponens

A projektzáró foglalkozáson dramatikus játékokat játszottak. Fontos volt az egymásra figyelés, egymásra hangolódás. Válogattak a programok során készült fényképekből, felidézték az emlékeket a fotókon keresztül.

Tematikus foglalkozás – “B” komponens

A Tematikus B foglalkozás játékos projektzáró óra volt.  Az élményeket választható formában, rajzban, fogalmazásban eleveníthették fel, majd megosztották egymással. Végül a programokon készült fotók nézegetésével élték át újra a kellemes pillanatokat.

Nyelvi foglalkozás

Az angol nyelvi foglalkozáson összegző kérdések, feladatok, hangzottak el.

A tanulók elmondták, hogy érezték magukat a projektben, kiemelték azt, ami nekik legjobban tetszett, amiben fejlődtek, majd megírták a kimeneti mérést.

A német nyelvi foglalkozáson a program értékelése történt, reflexiók, visszajelzések alapján. Megírták a kimeneti mérést. A fennmaradó időben játékos nyelvi feladatokat oldottak meg szóban, zenét hallgattak. Die Eiskönigin: Lass jetzt los/ Jégvarázs: Legyen hó

https://www.youtube.com/watch?v=l7TbX-1uZPE&list=PLHUCR__3lYOs2wdIR-5fR_MY5_3RbkXR2&index=15

Tantárgyi fejlesztés

A tantárgyi foglalkozásokon a kimeneti mérést írták meg. Matematikai műveletek ezres számkörben, sorozatok, szövegértési feladat szerepeltek feladatlapon.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.